logo-cirilica

Издвајамо

Ђурић: Понашање Приштине не утиче на ЕУ интеграције

Ђурић: Понашање Приштине не утиче на ЕУ интеграције

БЕОГРАД - Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да преговори Србије са Европском унијом неће бити условљени понашањем Приштине и…

Детаљније...
Саопштење за јавност

Саопштење за јавност

БЕОГРАД, 11. јун 2014. – Директор Канцеларије за Косово и Метохију, господин Марко Ђурић, састао се данас са послаником немачког парламента, господином Торстен Фрајом (Thorsten…

Детаљније...
Ђурић: Срби изласком на изборе показали одговорност

Ђурић: Срби изласком на изборе показали одговорност

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да…

Детаљније...
Уплата хуманитарне помоћи жртвама поплава у Србији

Уплата хуманитарне помоћи жртвама поплава у Србији

Хуманитарну помоћ жртвама поплава у Србији могуће је уплатити и преко ПeјПал …

Детаљније...
Ђурић: Срби да слушају градоначелнике и посланике са КиМ

Ђурић: Срби да слушају градоначелнике и посланике са КиМ

ГРАЧАНИЦА - Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас у Грачаници да Срби треба пажљиво да слушају препоруке председника…

Детаљније...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Последње вести
уторак, 22 јул 2014

Београд, 22. јул 2014. – Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Марко Ђурић присуствоваће у среду, 23. јула 2014. у 10 часова у селу Старо Грацко, парастосу за четрнаест српских жетелаца, који су убијени из заседе на њиви 23. јула 1999. године.

понедељак, 21 јул 2014

БЕОГРАД, 21. јул 2014. - Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић састао се данас са новопостављеним амбасадором Велике Британије у Београду, Њ.Е. Денисом Кифом. Саговорници су разговарали о процесу европских интеграција и подвукли изузетан значај што скоријег наставка дијалога Београда и Приштине.

понедељак, 21 јул 2014

БЕОГРАД - Србија се определила да кроз процес учешћа у косовској власти преузму значајан део одговорности од којих зависи безбедност, економска одрживост и квалитет живота целокупне српске заједнице на простору покрајине, каже у интервјуу за Курир Марко Ђурић, директор канцеларије за КиМ.

понедељак, 21 јул 2014

Ситуација у Косовској Митровици и начин на који се спроводи правда биће најважније теме разговора у Бриселу, рекао је данас директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

понедељак, 21 јул 2014

БЕОГРАД - Србија се определила да учествовањем у косовској власти преузме знатан део одговорности за безбедност, економску одрживост и квалитет живота Срба на Косову и очекујем да ће Срби бити на министарским позицијама, изјавио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

петак, 18 јул 2014

Ђурић је изјавио да је учешће Срба у косовским институцијама корак напред и даје снагу српском народу, али и да је политички процес у покрајини далеко од савршеног.

петак, 18 јул 2014

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Директор Владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић истакао је данас, у разговору са шефом УНМИК-а Фаридом Зарифом у Косовској Митровици, да је кључни интерес Београда на Косову стабилност и да ће "Србија са ојачаном снагом" након уласка у покрајинску владу и парламент наставити да се бори за права својих грађана.

четвртак, 17 јул 2014

БЕОГРАД, 17. јул 2014. – Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић боравиће сутра, 18. јула у Косовској Митровици.

понедељак, 14 јул 2014

Не дозвољавамо да фундаменталисти и екстремисти одлучују о томе како ће изгледати ток саобраћаја и улице, каже директор Канцеларије за КиМ после неуспелих разговора о "Парку мира". Са немачким парламентарцима нисам разговарао о столици за Косово у УН, подвлачи Марко Ђурић.

среда, 09 јул 2014

КОСОВСКА МИТРОВИЦА, 9. јула - Директор Владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да "Парк мира" у Косовској Митровици остаје и да Срби немају разлога за забринутост.

orden2

 Канцеларија за Косово и Метохију одликована је орденом СВ. Саве првог реда највишим признањем које додељује Српска православна црква

ssssssssssssssssssss

 

sdsdsdk56

 

 

ddddddddddddddsss---