logo-cirilica

Издвајамо

Уметничка инсталација "Мисинг" ускоро у Италији

Уметничка инсталација "Мисинг" ускоро у Италији

ГРАЧАНИЦА - Министар без портфеља  задужен за Косово и Метохију Александар Вулин разговарао је данас са председником италијанског удружења "Пријатеља Дечана" Франческом Скарпијем,…

Детаљније...
Очекујем формирање суда, да буде брз и непристрасан

Очекујем формирање суда, да буде брз и непристрасан

ГРАЧАНИЦА - Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин изјавио је данас у Грачаници да очекује формирање суда за ратне…

Детаљније...
Еулекс да се не понаша као да су сами на свету

Еулекс да се не понаша као да су сами на свету

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Министар  задужен за Косово и Метохију Александар Вулин позвао је данас представнике Еулекса да о својим акцијама на северу покрајине…

Детаљније...
Министар Вулин посетио децу са Косова на Тари

Министар Вулин посетио децу са Косова на Тари

ТАРА - Министар без портфеља  задужен за Косово и Метохију Александар Вулин посетио је данас десеторо деце из средње техничке школе у Србици-Сувом…

Детаљније...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Последње вести
среда, 16 април 2014

БЕОГРАД, 16. април 2014. – Поводом састанка Владе Албаније и представника привремених институција Приштине, Канцеларија за Косово и Метохију жели да подсети да су сукоби на Косову и Метохији почели након деценијског исељавања Срба под присилом, као и систематског убијања Срба, представника војске и полиције, а уз њих и великог броја Албанаца, Горанаца, Рома, Бошњака и свих других који нису хтели да нападају Републику Србију, њене службе и њене грађане.

уторак, 15 април 2014

БЕОГРАД, 15. април 2014. – Министру без портфеља Владе Републике Србије задуженом за Косово и Метохију Александру Вулину, приштинске власти нису одобриле ни данас да на позив руководства РТК 2, телевизијског канала на српском и језицима мањина, оде у Покрајину и у редакцији у Приштини да интервју поводом годишњице Бриселског споразума.

понедељак, 14 април 2014

БЕОГРАД, 14. април 2014. – Одговрајући на апел првог потпреседника Владе Републике Србије Александра Вучића да су уштеде у Буџету Републике Србије неопходне, сви запослени у Канцеалрији за Косово и Метохији су се одрекли права на дневнице за путовања у земљи и иностранству.

понедељак, 14 април 2014

БЕОГРАД, 14. април 2014. – Канцеларија за Косово и Метохију оштро осуђује крађу трактора која се догодила прошле ноћи у селу Дуге њиве код Клине, испред куће Србина повратника, Владе Рашковића.

недеља, 13 април 2014

БЕОГРАД, 13. април 2014. – Канцеларија за Косово и Метохију оштро осуђује одлуку приштинских власти да други пут за месец дана министру без портфеља Владе Републике Србије задуженом за Косово и Метохију Александру Вулину не одобре да сутра отпутује у двдневну посету Покрајини, овога пута у села Доња Будрига у општини Гњилане и Рајановце, код Косовске Каменице.

субота, 12 април 2014

ТАРА - Министар без портфеља  задужен за Косово и Метохију Александар Вулин посетио је данас десеторо деце из средње техничке школе у Србици-Сувом грлу, који у организацији Канцеларије за КИМ бораве на Тари и пренео им да је Србија уз њих и да неће бити сами.

петак, 11 април 2014

Поштовани господине Јаблановићу,

У неверици сам примио вест о несрећи која је задесила општину Лепосавић. Губитак петоро људи из једне породице, у једном дану је трагедија за коју се не могу наћи речи утехе.

петак, 11 април 2014

БЕОГРАД, 11. април 2014. – Министар без портфеља Владе Републие Србије задужен за Косово и Метохију Александар Вулин, обићиће сутра, 12. априла, десеторо деце из средње техничке школе у Србици - Сувом Грлу, који у организацији Канцеларије за Косово и Метохију бораве на Тари од 10. до 14. априла. Министар Вулин ће на Тару стићи у 11 часова, на локалитет Калуђерске баре.

четвртак, 10 април 2014

БEOGRAD, 10. април 2014. – Канцеларија за Косово и Метохију оштро осуђује инцидент који се јутрос догодио у метохијском селу Жач, у општини Клина, када су непознати починиоци повратничкој породици Јевтић са петоро деце, украли краву, купљену новцем добиjeним од донатора из Канаде.

четвртак, 10 април 2014

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Министар  задужен за Косово и Метохију Александар Вулин позвао је данас представнике Еулекса да о својим акцијама на северу покрајине обавештавају локалну полицију и локалне органе власти на северу Косова.

orden2

 Канцеларија за Косово и Метохију одликована је орденом СВ. Саве првог реда највишим признањем које додељује Српска православна црква

ssssssssssssssssssss

 

 pogrom1

 

 

 

 

ddddddddddddddsss---