logo-cirilica

Издвајамо

Одговорност за злоупотребе новца за КиМ,ко је то крио?

Одговорност за злоупотребе новца за КиМ,ко је то крио?

БЕОГРАД - Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин изјавио је данас да они који су злоупотребили државни новац на…

Детаљније...
Да не користе против нас нашу спремност на компомис

Да не користе против нас нашу спремност на компомис

Влада Србије и Срби са КИМ су испоштовали све што је предвиђено Бриселским споразумом, а очекујемо активнији приступ међународне заједнице у његовој имплементацији…

Детаљније...
Еулекс да се не понаша као да су сами на свету

Еулекс да се не понаша као да су сами на свету

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Министар  задужен за Косово и Метохију Александар Вулин позвао је данас представнике Еулекса да о својим акцијама на северу покрајине…

Детаљније...
Србија шаље поруку мира

Србија шаље поруку мира

На велики празник Србија шаље поруку мира, а да је порука мира схваћена и прихваћена знаћемо када се манастир Девич више не буде…

Детаљније...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Последње вести
недеља, 20 април 2014

На велики празник Србија шаље поруку мира, а да је порука мира схваћена и прихваћена знаћемо када се манастир Девич више не буде штитио бодљикавом жицом, и када протерани Срби буду могли да се врате у своје домове, рекао је министар Александар Вулин.

субота, 19 април 2014

Православним верницима и свештенству на нашем страдалном Косову и Метохији упућујем искрене честитке поводом највећег хришћанског празника Васкрса – ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

петак, 18 април 2014

НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и министар без портфеља задуженим за Косово и Метохију Александар Вулин примили су данас у Градској кући ученике са учитељима из Основне школе из Гораждевца који су у посети Новом Саду током ускршњих празника.

петак, 18 април 2014

БЕОГРАД, 18. април 2014. – Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике Србије обезбедила је пред највећи хришћански празник, Ускрс, за социјално угрожене сународника на Косову и Метохију камион јаја - донацију из Републике Српске.

петак, 18 април 2014

Министар за КиМ Александар Вулин о тензијама са Еулексом, бомбардовању, изборима: Ако расељени не задрже право гласа, Срби не треба да изађу на изборе.

четвртак, 17 април 2014

БЕОГРАД, 17. април 2014. – Канцеларија за Косово и Метохију најоштрије осуђује одлуку приштинскох власти да министру без портфеља Владе Републике Србије задуженом за Косово и Метохију Александру Вулину сутра, на Велики Петак не одобре да присуствује богослужењу у цркви Успења пресвете Богородице у Ђаковици, заједно са још 120 расељених Ђаковчана.

четвртак, 17 април 2014

Влада Србије и Срби са КИМ су испоштовали све што је предвиђено Бриселским споразумом, а очекујемо активнији приступ међународне заједнице у његовој имплементацији и нормализацији живота на КИМ, изјавио је данас министар без портфеља задужен за КИМ  Александар Вулин.

четвртак, 17 април 2014

БЕОГРАД - Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин изјавио је данас да они који су злоупотребили државни новац на КИМ треба да одговарају, те да се он нада да ће се утврдити зашто се о томе ћутало у претходним годинама.

среда, 16 април 2014

Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин рекао је данас да је било проблема са дистрибуцијом београдске штампе на Косово, али да је он решен.

среда, 16 април 2014

БЕОГРАД, 16. април 2014. – Поводом састанка Владе Албаније и представника привремених институција Приштине, Канцеларија за Косово и Метохију жели да подсети да су сукоби на Косову и Метохији почели након деценијског исељавања Срба под присилом, као и систематског убијања Срба, представника војске и полиције, а уз њих и великог броја Албанаца, Горанаца, Рома, Бошњака и свих других који нису хтели да нападају Републику Србију, њене службе и њене грађане.

orden2

 Канцеларија за Косово и Метохију одликована је орденом СВ. Саве првог реда највишим признањем које додељује Српска православна црква

ssssssssssssssssssss

 

 pogrom1

 

 

 

 

ddddddddddddddsss---