logo-latinica

Izdvajamo

Srbija šalje poruku mira

Srbija šalje poruku mira

Na veliki praznik Srbija šalje poruku mira, a da je poruka mira shvaćena i prihvaćena znaćemo kada se manastir Devič više ne bude…

Opširnije...
Euleks da se ne ponaša kao da su sami na svetu

Euleks da se ne ponaša kao da su sami na svetu

KOSOVSKA MITROVICA - Ministar zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin pozvao je danas predstavnike Euleksa da o svojim akcijama na severu pokrajine…

Opširnije...
Odgovornost za zloupotrebe novca za KiM,ko je to krio?

Odgovornost za zloupotrebe novca za KiM,ko je to krio?

BEOGRAD - Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju  Aleksandar Vulin izjavio je danas da oni koji su zloupotrebili državni novac na…

Opširnije...
Da ne koriste protiv nas našu spremnost na kompomis

Da ne koriste protiv nas našu spremnost na kompomis

Vlada Srbije i Srbi sa KIM su ispoštovali sve što je predviđeno Briselskim sporazumom, a očekujemo aktivniji pristup međunarodne zajednice u njegovoj implementaciji…

Opširnije...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Poslednje vesti
utorak, 22 april 2014

BEOGRAD, 22. april 2014. – Kancelarija za Kosovo i Metohiju najoštrije osuđuje jučerašnju izjavu Dardana Gašija, predstavnika Prištine, o rušenju hrama Hrista Spasa u Prištini, datu prištinskom listu "Telegraf".

ponedeljak, 21 april 2014

Beograd, 21. april 2014. – U organizaciji Kancelarije za Kosovo i Metohiju, a povodom proslave Dana Grada Banja Luke, u utorak, 22. aprila u 11 časova, u JU "Banski dvor" u Banja Luci biće potpisana Povelja o saradnji između opštine Kosovska Mitrovica i Grada Banja Luke. Povelju o saradnji potpisaće predsednik Privremenog organa opštine Kosovka Mitrovica Aleksandar Spirić i gradonačelnik Banja Luke Slobodan Gavranović. Svečanom potpisivanju Povelje prisustvovaće načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga Vaso Jelić i predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

nedelja, 20 april 2014

Na veliki praznik Srbija šalje poruku mira, a da je poruka mira shvaćena i prihvaćena znaćemo kada se manastir Devič više ne bude štitio bodljikavom žicom, i kada proterani Srbi budu mogli da se vrate u svoje domove, rekao je ministar Aleksandar Vulin.

subota, 19 april 2014

Pravoslavnim vernicima i sveštenstvu na našem stradalnom Kosovu i Metohiji upućujem iskrene čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa – HRISTOS VOSKRESE!

petak, 18 april 2014

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar bez portfelja zaduženim za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin primili su danas u Gradskoj kući učenike sa učiteljima iz Osnovne škole iz Goraždevca koji su u poseti Novom Sadu tokom uskršnjih praznika.

petak, 18 april 2014

BEOGRAD, 18. april 2014. – Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije obezbedila je pred najveći hrišćanski praznik, Uskrs, za socijalno ugrožene sunarodnika na Kosovu i Metohiju kamion jaja - donaciju iz Republike Srpske.

petak, 18 april 2014

Ministar za KiM Aleksandar Vulin o tenzijama sa Euleksom, bombardovanju, izborima: Ako raseljeni ne zadrže pravo glasa, Srbi ne treba da izađu na izbore.

četvrtak, 17 april 2014

BEOGRAD, 17. april 2014. – Kancelarija za Kosovo i Metohiju najoštrije osuđuje odluku prištinskoh vlasti da ministru bez portfelja Vlade Republike Srbije zaduženom za Kosovo i Metohiju Aleksandru Vulinu sutra, na Veliki Petak ne odobre da prisustvuje bogosluženju u crkvi Uspenja presvete Bogorodice u Đakovici, zajedno sa još 120 raseljenih Đakovčana.

četvrtak, 17 april 2014

Vlada Srbije i Srbi sa KIM su ispoštovali sve što je predviđeno Briselskim sporazumom, a očekujemo aktivniji pristup međunarodne zajednice u njegovoj implementaciji i normalizaciji života na KIM, izjavio je danas ministar bez portfelja zadužen za KIM  Aleksandar Vulin.

četvrtak, 17 april 2014

BEOGRAD - Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju  Aleksandar Vulin izjavio je danas da oni koji su zloupotrebili državni novac na KIM treba da odgovaraju, te da se on nada da će se utvrditi zašto se o tome ćutalo u prethodnim godinama.

orden2

Kancelarija za Kosovo i Metohiju odlikovana je ordenom SV. Save prvog reda najvišim priznanjem koje dodeljuje Srpska pravoslavna crkva

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj